Livrare rapida cu verificare colet

Produse

Distribuitori

Parteneriat instalatori si firme de instalatii

Cautam colaboratori instalatori si/sau firme specializate in montarea, instalarea si punerea in functiune a instalatiilor cu panouri solare SOLARO.

Veti beneficia de preturi speciale si exclusivitate pentru proiecte si promovare in lucrari de instalare in zona geografica pe are o deserviti. De asemenea veti avea suport tehnic permanent precum si conditii comerciale speciale.
Suntem in cautare de persoane si/sau firme serioase care efectueaza doar lucrari de calitate.

Pentru ca stim ca intotdeauna vom reusi mai bine doar impreuna, va garantam cele mai bune preturi de pe piata la panouri solare si accesorii precum si accesul la un brand foarte cunoscut in Romania - SOLARO.

Modalitatea de lucru

  • Solicitati echipamente pentru lucrari pe care le aveti in zona dumneavoastra geografica. Va garantam cel mai bun pret de pe piata.
  • Va solicitam asistenta pentru montare, instalare si punere in functiune a panourilor solare SOLARO achizitionate de catre clientii nostri care se afla in aria dumneavoastra geografica. Lucrarile efectuate sunt negociate, facturate si incasate direct de catre dumneavoastra.
Pentru a va inregistra in programul nostru si a avea acces la preturi si lucrari va rugam sa completati formularul de mai jos.

Formular pentru distribuitori si instalatori parteneri

Va rugam sa introduceti datele corect.

DA
NU

Persoana de contact *

Tipuri de sisteme de care sunteti interesat pentru distributie si/sau instalare:


Panouri solare nepresurizate
Panouri solare presurizate
Sisteme solare apa calda cu colector si boiler
Panouri solare pentru piscina

Furnizori

Vrei mai multe informaţii?