Livrare, plata si retur

Cumperi usor, rapid şi în sigurantă

LIVRAREA PRODUSELOR:

 • LIVRAREA PRIN CURIER RAPID ATLASSIB
 • Transportul este gratuit pentru toate produsele din categoriile: Panouri solare nepresurizate, Panouri solare presurizate şi Colectoare solare
 • Pentru produsele din celelalte categorii taxa de livrare este de 30 de lei/produs până la Agenţia din oraşul reşedinţa de judeţ de care aparţineţi. Livrarea se face în orice localitate din România în 48 ore lucrătoare din momentul procesării/confirmării comenzii. Statusul expedierii poate fi urmărit aici introducând numărul AWB în secţiunea “Verificarea stării unui colet” sau apelând *9788 (tarif normal în orice reţea mobile). Pentru a contacta direct agenţia Atlassib din oraşul/judeţul dumneavoastră vă rugăm accesaţi lista agenţiilor Atlassib.
 • RIDICARE PERSONALĂ
  Aceasta modalitate este disponibilă şi se poate realiza la sediul firmei noastre din Târgovişte, Bulevardul I.C. Brătianu, Nr. 26. Pentru o mai buna organizare vă rugăm să ne anunţaţi cu 24 – 48 ore înainte de sosirea la sediu pentru ridicarea produsului.
 • DOCUMENTE
  Conform legislaţiei din România toate coletele sunt însoţite de: factura fiscală de achiziţie, certificat de garanţie, declaraţie de conformitate a produsului, manual de instalare şi utilizare, schema de montaj (după caz). La primirea coletului vă rugăm să vă asiguraţi că toate aceste documente sunt prezente. În cazul în care observaţi lipsa acestora parţial/total vă rugăm să ne contactaţi în maxim 48 ore la office[@]solaro.ro sau 0723 647 162.

Plata

Vă punem la dispoziţie 3 modalităţi de plată sigure şi rapide

 • ONLINE CU CARDUL
  Puteţi realiza plata în siguranţă cu orice card VISA/VISA Electron sau Mastercard/Maestro în platformă mobilPay (procesare în timp real 3D Secure) – nu se percepe niciun comision. Plăţile online sunt procesate securizat iar Solaro nu stochează date legate de cardul dumneavoastră.
 • ONLINE CU CARDUL ÎN RATE
  Beneficiaţi de plată în rate egale, fără dobânda, oferită împreună cu Credit Europe Bank, Garanţi Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank, BRD Finance. Solaro nu stochează date legate de cardul dumneavoastră.
 • RAMBURS LA CURIER
  Plata coletului poate fi efectuată în numerar la livrare.


Returnarea produselor

Aveţi posibilitatea să returnaţi produsele în termen de 14 zile de la data înscrisă pe factura fiscală. În schimbul produsului vă putem returna contravaloarea sumei plătite sau schimba produsul. Pentru returnarea unui produs vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la office[@]solaro.ro şi să completaţi formularul de retur.  
Pentru mai multe informaţii privind returnarea produselor vă rog să consultaţi Capitolul VI din secţiunea Termeni şi condiţii.