Despre Cookies

TERMENI ŞI CONDIŢII | POLITICA DE CONFIDENŢIALIATE

SEE S.R.L. este o societate comercială organizată în conformitate cu legislaţia din România şi cu legislaţia Uniunii Europene şi care activează pe piaţa de retail oferind o selecţie unică de panouri solare, accesorii solare, echipamente de climatizare si echipamente de securitate.

SITE-ul www.solaro.ro, denumit în continuare “solaro.ro” sau “SITE”, este administrat de societatea comercială SEE S.R.L. (denumită în continuare «Solaro» sau «Vânzător»), cu sediul social în Bd. I.C. Brătianu, nr. 26, Bl. P8, Ap, 10, Târgovişte, Jud. Dâmboviţa, având CIF 22133946, Atribut fiscal: RO şi Număr de ordine în registrul comerţului Dâmboviţa: J15/967/2007

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune “Termenilor şi condiţiilor” de utilizare şi “Politicii de confidenţialitate” şi implică acceptul explicit (automat) al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

Navigarea pe SITE-ul “solaro.ro” urmată de plasarea unei COMENZI echivalează cu citirea, înţelegerea şi acceptarea DOCUMENTULUI Termeni şi Condiţii de mai jos de către orice CLIENT.

TERMENI ŞI CONDIŢII

DEFINIŢII

Contract - contractul de achiziţionare sau alt contract guvernat de legea aplicabilă, în care părţile sunt, consumatorul pe de o parte şi vânzătorul pe cealaltă parte.

Vânzător – o persoană, care în concordanţă cu termenii şi condiţiile contractuale încheie acte de comerţ sau alte acte de natură comercială. Este o persoană fizică sau juridică care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livrează bunuri şi/sau servicii către consumator.

Consumator (cumpărător) - o persoană, care în concordanţă cu termenii şi condiţiile contractuale încheie acte care nu sunt de natură comercială. Este o persoană fizică sau juridică care cumpără bunuri sau servicii, în alte scopuri decât comerciale.

Distribuitor - O persoană care, în concordanţă cu termenii şi condiţiile contractuale, încheie acte de natură comercială.

Finalizarea contractului de achiziţie - Comanda făcută de cumpărător este un act cu efecte juridice, cu condiţia confirmării şi acceptării comenzii de către vânzător. Din momentul acceptării comenzii de către vânzător între părţi este încheiat un contract cu efecte juridice şi cu drepturi şi obligaţii în sarcina ambelor părţi, aşa cum sunt definite ele în contract sau în condiţiile generale de afaceri, care sunt parte integrală din acest contract

Termeni şi condiţii - înţelegerea contractuală dintre vânzător şi cumpărător în conformitate cu termenii şi condiţiile arătate în această secţiune. Cumpărătorul accepta termenii în care este încheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comandă care generează efecte juridice de la momentul finalizării contractului de achiziţie. Cumpărătorul se obliga să ia la cunoştinţă prezenţele condiţii, condiţii pe care se consideră că le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii către vânzător. Renunţarea la contract se poate face în conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanţă.

CAPITOLUL I

INFORMAŢII PRIVIND TERMENII ŞI CONDIŢIILE

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune “Termenilor şi condiţiilor”, implica acceptul explicit (automat) al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi. Mai jos vă prezentăm termenii şi condiţiile de utilizare ale acestui website – vă rugăm să citiţi cu atenţie.

SEE S.R.L., denumită generic în cele ce urmează Solaro şi/sau Vânzător, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.solaro.ro (care în continuare va fi denumit generic SITE şi/sau solaro.ro) îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi “Politica de confidenţialitate” şi “Termenii şi condiţiile de folosire”, fără nicio notificare prealabilă. Prin urmare vă recomandăm şi vă rugăm să accesaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi când accesaţi/vizitaţi SITE-ul.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, şi cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

CAPITOLUL II

DREPTURILE DE AUTOR – UTILIZARE ŞI ACCESARE SITE

SEE S.R.L. este autorul acestui SITE şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislaţiei romane şi internaţionale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustraţii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, descrieri de produse, testimonial şamd sunt proprietatea SEE S.R.L. sau sunt licenţiate de SEE S.R.L. pentru a fi folosite.

De asemenea dreptul de accesare şi vizitare a SITE-ului nu include sub nicio formă:

  • utilizarea în scopuri comerciale a informaţiilor prezentate pe SITE;
  • utilizarea tehnicilor tip dată mining, roboţilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea şi analiza datelor.
  • descărcarea, copierea sau publicarea informaţiilor legate de conturi utilizator;

Conţinutul SITE (proprietatea SEE S.R.L.), integral şi/sau parţial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al SEE S.R.L.

SITE-ul este prezentat şi/sau furnizat de către SEE S.R.L. pe o bază “aşa cum este” şi “atât cât este disponibil”. SEE S.R.L. nu garantează că SITE-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mail-urile trimise de la solaro.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător. SEE S.R.L. nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe SITE şi Solaro nu acorda nici un fel de garanţie pentru conţinutul şi utilizarea acestui Site.

Efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui site şi tentativă de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului, etc, vor fi pedepsite conform legii româneşti în vigoare.

Materialele următoare: imagini, ilustraţii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video prezente pe solaro.ro sunt cu titlu informativ.

 

CAPITOLUL III

PRODUSE – LIVRARE – GARANŢIE – DISTRIBUITORI

Produsele, ofertele speciale, serviciile prezentate sub diverse forme pe SITE nu se constituie într-o ofertă de niciun fel, fiind prezentate cu titlu informativ. Pentru a beneficia de o ofertă din partea Solaro trebuie să accesaţi secţiunea “Comandă” şi/său “Contact” unde veţi completa formularul prezentat. De asemenea Solaro îşi rezervă dreptul de a nu răspunde solicitării dumneavoastră (indiferent că solicitaţi un răspuns scris, telefonic sau prin e-mail). Valorile privind economisirea estimată prin folosirea produselor Solaro (în RON) au un caracter pur informativ şi pot să difere în funcţie de diverse condiţii de folosire (condiţii meteo, zonă geografică, complexitatea sistemului, utilizare).

Livrarea produselor comercializate de SEE S.R.L. se poate face într-un interval minim de 1 zi şi maxim 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri). Firma care va livra produsele este aleasă de SEE S.R.L. şi este comunicată în secţiunea Livrare si plata. De asemenea, SEE S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica tarifele de livrare fără o notificare prealabilă. Toate produsele sunt însoţite de factură, certificat de garanţie şi condiţii de utilizare. Produsele cumpărate prin intermediul SITE-ului sau direct de la reprezentanţii SEE S.R.L. beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărui produs în parte (specificata în pagina fiecărui produs). Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea definitivă a garanţiei. Ştergerea seriei (serial number S/N sau cod produs) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. SEE S.R.L. nu eliberează duplicate pentru certificatul de garanţie.

CAPITOLUL IV

MONTAJ – PUNERE ÎN FUNCŢIUNE

Montajul se poate asigura de SEE S.R.L. în conformitate cu înţelegerea la finalizarea contractului de achiziţie a bunurilor. Costurile de montaj sunt variabile (în funcţie de cantitatea de materiale folosite, de durata instalării) şi se comunică clientului la data realizării acestuia. Punerea în funcţiune a sistemului se realizează doar de persoanele autorizate SEE S.R.L., fie ele angajaţi, colaboratori sau distribuitori autorizaţi ai firmei menţionate anterior. După punerea în funcţiune clientul/cumpărătorul va semna un proces verbal (întocmit la faţa locului) prin care va lua la cunoştinţă instalarea în bune condiţii a instalaţiei oferite de SEE S.R.L. şi prin care se vă oblige să respecte “normele şi regulile privind buna funcţionare a acestei instalaţii”. Nerespectarea “normelor şi regulilor privind buna funcţionare a instalaţiei”, intervenirea clientului/cumpărătorului prin orice mijloace asupra instalaţiei atrage după sine pierderea garanţiei sistemului.

CAPITOLUL V

DISTRIBUITORI – TERŢE ENTITĂŢI IMPLICATE ÎN PROCESUL DE VÂNZARE ŞI INSTALARE

SEE S.R.L. are încheiate contracte cu persoane juridice privind acte de natură comercială şi de montare de instalaţii. Distribuitorul autorizat de SEE S.R.L. poate vinde şi monta produsele Solaro. SEE S.R.L. nu îşi asumă sub nicio formă – livrarea întârziată sau în condiţii improprii, deteriorarea produselor, calitatea materialelor folosite în montarea instalaţiei, forma şi efectuarea propriu-zisă a montării instalaţiei - realizate de terţe entităţi agreate prin contract. “Normele şi regulile privind buna funcţionare a instalaţiei” trebuiesc respectate şi de terţe entităţi agreate prin contract de SEE S.R.L. şi trebuiesc comunicate clientului/cumpărătorului la data şi locul montării instalaţiei prin semnarea procesului verbal aferent. În cazul achiziţionării unui produs Solaro de la un distribuitor agreat de companie, SEE S.R.L. îşi asumă garanţia asupra produsului de sine stătător şi oferă discounturi, rabaturi, înlocuire doar în cazul în care defectele apărute sunt: defecte din procesul de producţie.

CAPITOLUL VI

VI.1. POLITICA DE RETURNARE SI DE SCHIMBARE A PRODUSELOR

Returul produselor se supune ordonanţei nr. 130/2000, cu completările şi modificările ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanţă

Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data ridicării produsului. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, să fie nedesfăcut, respectiv sigilat. Denunţarea unilaterală de contract se face conform Art.4 (1) b): “Condiţiile şi modalităţile de exercitare a dreptului de denunţare unilaterală, pentru cazurile prevăzute în prezenţa ordonanţă, sub forma clauzei următoare: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului “, redactată cu caractere îngroşate. În cazul omiterii acestei clauze, produsul său serviciul este considerat livrat fără cerere de comandă din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 7 de zile de la retur, prin transfer bancar. Dacă aţi beneficiat de transport gratuit, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare, costul transportului va fi comunicat de către curier la momentul livrării. În situaţia în care produsul este returnat deteriorat sau într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou returul va fi refuzat.

Cererile de returnare se depun prin formularul de retur (hyperlin catre pagina cu formularul de retur) sau prin posta la adresa B-dul I.C. Brătianu, nr. 26, Bl. P8, Ap.10, Târgovişte, Dâmboviţa. Cererea de returnare trebuie să cuprindă NUMĂR FACTURĂ, NUME TITULAR CONT, (numele pe care este realizată comanda) NUMĂR CONT BANCAR şi BANCA la care aveţi contul – scrise cu majuscule. Pe lângă cerere, dosarul trebuie să conţină factura în original, certificatul de garanţie în original.

Numai în anumite situaţii speciale care depind numai de decizia Vânzătorului, acceptăm returnarea produselor dacă acestea au fost folosite o singură dată sau prezintă mici urme de uzură. În astfel de cazuri Vânzătorul va face o analiză asupra produsului şi va stabili valoarea care trebuie returnata clientului. Această valoare va fi returnată ca şi valoare compensatorie la o altă comandă depusă pe site.

VI.2. SCHIMBUL PRODUSELOR

În situaţia în care doriţi să schimbaţi un produs este necesar să realizaţi o nouă comandă pe site cu produsul dorit, iar în câmpul OBSERVAŢII să specificaţi SCHIMB PRODUS (inclusiv denumirea produsului pe care doriţi să îl returnaţi precum şi numărul facturii fiscale pentru produsul existent.). Dacă aţi beneficiat de transport gratuit, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare, costul transportului vă va fi comunicat de către curier la momentul livrării.

În situaţia în care produsul este returnat deteriorat sau într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou returul va fi refuzat.

VI.3. PRODUSE LIVRATE GREŞIT SAU CARE PREZINTĂ DETERIORĂRI

În cazul în care primiţi un produs defect sau un alt produs decât cel pe care l-aţi comandat, vă rugăm să ne contactaţi în primele 48 ore de la recepţie prin email: office[@]solaro.ro sau tel: 0723 647 162. După caz, vom înlocui produsul său vom rambursa contravaloarea acestuia. În acest caz vă rugăm să completaţi formularul de retur (hyper link către formular de retur pe “formularul de retur”). Costurile de retur şi de transport vor fi suportate de SOLARO.

Orice retur care nu respectă termenii şi condiţiile Solaro, va fi refuzat.

CAPITOLUL VI

LEGISLAŢIE

Termenii şi condiţiile de folosire se supun legislaţiei romane. În caz de litigiu, se va încerca o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei. Aceasta reclamaţie se înregistrează doar la sediul SEE S.R.L. şi trebuie să aibă semnătura şi aprobarea directorului general, reclamaţia nu se poate trimite prin poştă/curier/e-mail (indiferent de modalitatea aleasă: confirmare de primire etc). În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competenta instanţă judecătorească.

CONTACT

SEE S.R.L.

B-dul I.C. Brătianu, nr. 26, Bl. P8, Ap. 10, Târgovişte, Dâmboviţa

Tel: +40723 647 162

Email: office@solaro.ro

RC: J15/967/2007; C.U.I.: 22133946;

 

 

POLITICA DE CONFIDENŢIALIATE

Vă rugăm să citiţi cu atenţie.

SEE S.R.L., denumită generic în cele ce urmează Solaro sau Vânzător, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.solaro.ro (care în continuare va fi denumit generic SITE şi/sau solaro.ro) îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi “Politica de confidenţialitate”, fără nicio notificare prealabilă. Prin urmare vă recomandăm şi vă rugăm să accesaţi periodic aceste secţiuni pentru a verifica “termenii şi condiţiile” şi “politica de confidenţialitate” pe care aţi agreat să le respectaţi când accesaţi/vizitaţi SITE-ul.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, şi cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

CAPITOLUL I

DEFINIŢII

Date cu caracter personal – orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea;

Stocarea – păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
Sistem de evidentă a datelor cu caracter personal – orice structură organizată de date cu caracter personal, accesibilă potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcţionale ori geografice;
Operator – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autorităţile publice, instituţiile şi structurile teritoriale ale acestora, care stabileşte scopul şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

Terţ – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autorităţile publice, instituţiile şi structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizată, operatorul ori persoană împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;

Destinatar – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autorităţile publice, instituţiile şi structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terţ; autorităţile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competente speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;

Date anonime – date care, datorită originii sau modalităţii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;

Date statistice – date care au fost obţinute ca urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane şi sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice şi/sau de informare, promovare.

CAPITOLUL II

LEGISLAŢIE ŞI MODALITATE DE COLECTARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SEE S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: procesarea comenzilor plasate online sau telefonic.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare procesarea comenzilor plasate online sau telefonic. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a procesa comanda dumneavoastră. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: serviciile financiare şi fiscale ale statului, poliţie, justiţie, securitate socială şi alte organe abiltiate să solicite astfel de informaţii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la office[@]solaro.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

Notă de informare emisă în temeiul art. 13 al Regulamentului UE 2016/679 (“GDPR”) și a Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal

  • Operatorul de prelucrare a datelor cu caracter personal

SEE S.R.L. cu sediul social în Târgovişte, bd. I.C. Brătianu, nr. 26, Bl. P8, Ap. 10, cod poștal 130048, înscrisă în registrul comerțului la nr. J15/967/2007, având cod unic de înregistrare fiscală 22133946 în calitate de Operator va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile legale incidente în domeniul protecției datelor cu caracter personal, precum și in conformitate cu prevederile prezentei note de informare.

  • Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal (RPD)

Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal (RPD) numit de către Operator poate fi contactat la următoarea adresă de e-mail: office[@]solaro.ro

  • Scopul și modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal

Datele personale prelucrate de către Operator sunt: nume, prenume, adresa, adresa posta electronica, telefon. În sensul prezentei note informative, prelucrarea Datelor personale înseamnă orice operațiune sau ansamblu de operațiuni efectuate cu utilizarea de procese automatizate și aplicate Datelor personale, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, comunicarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, compararea sau interconectarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea. Vă informăm că aceste Date Personale vor fi prelucrate atât prin intermediul unor metode manuale, precum și/sau prin intermediul unor mijloace informatice sau telematice.

  • Perioada de păstrare a Datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal ce fac obiectul transferului în scopurile amintite mai sus vor fi păstrate conform principiilor de proporționalitate și necesitate, și în orice caz până la atingerea scopurilor în care au fost colectate și prelucrate. Ulterior, respectiv fie la data încetării relației de colaborare, fie la expirarea obligației legale de arhivare ce revine SEE S.R.L. în temeiul legislației aplicabile în materie fiscală sau contabilă datele vor fi șterse.

  • Drepturile persoanelor vizate

Potrivit art. 15 - 21 din GDPR, referitor la Datele cu caracter personal comunicate, aveți dreptul:

  1. să aveți acces la acestea și să solicitați o copie;
  2. să solicitați rectificarea acestora;
  3. să solicitați ștergerea acestora;
  4. să obțineți restricționarea prelucrării datelor;
  5. să vă opuneți prelucrării datelor;
  6. să primiți datele într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit de pe un dispozitiv automat.

Vă informăm că aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, efectuată în scopuri de marketing direct, inclusiv în scopul creării de profiluri, în măsura în care acest din urmă scop este legat de marketingul direct. Aveți în orice moment dreptul de a vă retrage consimțământul în cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate pe baza acestui temei. În cazul în care vă veți opune prelucrării datelor în scopuri de marketingului direct, datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor mai fi prelucrate în aceste scopuri.

Pentru exercitarea drepturilor și/sau retragere consimțământului dumneavoastră veți putea înainta o cerere scrisă, datată si semnată:

  • prin e-mail office[@]solaro.ro / sau:
  • prin postă la adresa Târgovişte, bd. I.C. Brătianu, nr. 26, Bl. P8, Ap. 10, cod poștal 130048;
  • la nr. de telefon 0723647162 – în intervalul Luni-Vineri 09:00 - 16:00

Pentru mai multe informații cu privire la Datele dumneavoastră cu caracter personal vă veți putea adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal al companiei SEE S.R.L., ce poate fi contactat la adresa de e-mail menționată office[@]solaro.ro.

Vă amintim că aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal in cazul in care considerați ca prelucrarea datelor cu caracter personale încalcă prevederile Regulamentului.

CAPITOLUL III

NEWSLETTER ŞI FORMULAR DE COMANDĂ

Informaţiile personale pe care le furnizaţi în momentul achiziţionării (prin completarea formularului de comandă) sunt complet confidenţiale şi în nici un caz nu vor fi furnizate către terţi. Datele cu caracter personal vor fi folosite doar pentru activităţile asociate cu executarea comenzii. La cererea scrisă a VIZITATORULUI, MEMBRULUI sau CLIENTULUI datele personale ale pot fi şterse din baza de date.
Informaţiile personale pe care le furnizaţi în momentul în care vă abonaţi la Newsletter (prin completarea formularului Newsletter) sunt complet confidenţiale şi în nici un caz nu vor fi furnizate către terţi. La cererea scrisă (către office[@]solaro.ro) a VIZITATORULUI, MEMBRULUI sau CLIENTULUI sau prin accesarea linkului pentru dezabonare de la Newsletter – $link – datele personale pot fi şterse din baza de date.

CAPITOLUL IV

FOLOSIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

  • Pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră.
  • Pentru a livra servicii precum buletinele de ştiri, oferte speciale, evenimentele sau produsele pe care le-aţi cerut sau achiziţionat.
  • Pentru a ne ajuta să creăm şi să publicăm conţinutul cel mai relevant pentru dvs.
  • Pentru a asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale site-ului.
  • Facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră.
  • Livrării produselor/serviciilor.
  • Realizării de informări.

SEE S.R.L. colectează informaţii şi le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesaţi în interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. SEE S.R.L. poate folosi în cadrul Site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Pentru a îmbunătăţi securitatea accesului.
  • Pentru a îmbunătăţi uzabilitatea şi a vă furniza un serviciu cât mai bun.
  • Realizării de analize/rapoarte.


Dacă aveţi întrebări legate “Politica de Confidenţialitate” sau doriţi să fiţi informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către SEE S.R.L. şi care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail office[@]solaro.ro sau telefonic la 0723647162