Livrare rapida cu verificare colet

Bună ziua,

În ultimii 16 ani, am avut privilegiul de a îmbunătăți calitatea vieții a peste 100.000 de oameni prin adopția soluțiilor inovatoare de încălzire a apei. Suntem dedicați să aducem bucurie și confort în casele dumneavoastră, iar fiecare proiect Solaro este o mărturie a pasiunii și profesionalismului nostru.

Am lansat o serie de produse remarcabile, inclusiv Grill Solar, o inovație care aduce grătarul la un nou nivel, oferind o experiență unică de gătit în aer liber. De asemenea, nu putem trece cu vederea soluțiile noastre avansate, Solactiv Anticalcar și Solactiv Expert, concepute pentru a vă oferi o curățare profesională și o protecție eficientă împotriva depunerilor de calcar.

Cu mândrie, am dezvoltat și Solaro Power, o gamă de panouri fotovoltaice de ultimă generație care vă ajută să deveniți independenți din punct de vedere energetic.

Cu multă pasiune, dedicaţie şi profesionalism vom continua să aducem bucurie şi confort în casele dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru că faceți parte din călătoria noastră Solaro!

Cu prietenie,
Marin Mainea
Presedinte Solaro Group

Produse

Despre Solaro Romania

Ce facem?

Fondatorul SOLARO este Marin Mâinea, profesor la Universitatea Valahia din Târgovişte, Facultatea de Automatică. Manager cu o experienţă de peste 30 de ani în managementul calităţii şi automatizarea sistemelor (Director Calitate – Arctic Găeşti – peste 15 ani, Director Calitate Cromsteel Târgovişte), dl. profesor Mâinea s-a dedicat cercetării şi dezvoltării panourilor solare. Împreună cu producători de renume mondial şi o echipă de specialişti a realizat panouri solare în conformitate cu ultimele noutăţi tehnice şi tehnologice din domeniul energiei solare cu certificări europene şi internaţionale: CE, ISO 9001, ISO 14001, TUV, Solar Keymark.

Valorile noastre

Noi vrem să fim cei mai buni din România, în domeniul inovării, proiectării, utilizarii şi distribuţiei echipamentelor pentru producerea energiei neconvenţionale. Suntem constienti de faptul că succesul este construit pe încrederea si satisfacţia clienţilor nostril. Astfel angajaţii SOLARO acţionează conform unui “Cod de Etică” care pune accentul pe profesionalism şi dorinţa de a satisface nevoile dumneavoastra. Principiile cuprinse în Codul de Etică confirmă faptul că obiectivul principal este satisfacţia dumneavoastra pe termen lung, si nu un profit imediat.

Istoric

SOLARO a prins contur în 2007, istoria mergând până în anul 1992, când fondatorul SOLARO a deschis una dintre primele firme din România de după 1989 care avea ca domeniu de activitate comercializarea şi service-ul bunurilor de folosinţă îndelungată – aparate frigorifice. În prezent deservim mii de clienţi şi suntem numărul 1 în preferinţele romanilor cu marca SOLARO în domeniul panourilor solare.

Echipa

 • Marin Mâinea

  Director General
 • Cornelia Popa

  Director Calitate
 • Alex Bert

  Director Import-Export
 • Alexandru Vasile

  Responsabil Logistica
 • Diana Badea

  Responsabil Serviciu Clienti

Domeniile de activitate ale companiei sunt:

 • SEE – SOLAR ENERGY EQUIPMENT (Echipamente pentru energie solară)
 • SEE – SECURITY EFFICIENCY EQUIPMENT (Casa inteligentă)
 • SEE – ELECTRICAL & ELECTRONICAL SYSTEMS (Instalaţii de automatizare)
 • SEE – SYSTEMS FOR ENVIRONMENTAL ENGINEERING (Sisteme pentru climatizarea/ventilaţia clădirilor, pompe de căldură)

 

 • SEE – SANITARY ECOLOGY EQUIPMENT (Echipamente Ecologice Sanitare)
 • SEE – STANDARD FOR ECONOMIZE ENERGY (Standarde pentru economisirea energiei, bilanţ energetic)
 • SEE – SMART ENERGY & EFFICIENCY ( Smart Grid si smart metering)

 

Numarul 1 in preferintele romanilor
Peste 70.000 de clienti satisfacuti
Calitate garantata
Partener de incredere eMag
Acoperire nationala

Furnizori

Vrei mai multe informaţii?