Livrare rapida cu verificare colet

Produse

Avantajele panourilor solare SOLARO

Avantajele panourilor solare SOLARO

Avantajele panourilor solare SOLARO

Atunci cand vrem sa luam o decizie este important sa cantarim atent situatia pentru a opta pentru cea mai buna alternativa pe care o avem. Astfel, daca esti interesat in a gasi o solutie pentru diminuarea costurilor lunare cu utilitatile, dar si pentru a proteja mediul inconjurator, trebuie sa stii totul despre
subiectul avantaje panouri solare.

Incalzirea apei necesita in general utilizarea unei cantitati mari de energie. Conform unor studii realizate in Romania in 2022 mai mult de 50% din consumul de energie se concentreaza pe incalzirea apei in casele dumneavoastra. Acelasi studiu releva faptul ca majoritatea locuintelor familiale din Romania folosesc boilere electrice pentru incalzirea apei.
Confortul dumneavoastra este foarte important pentru noi. Traim in secolul inovatiei si a vitezei. Este foarte important sa ne adaptam si sa profitam de energia gratuita din natura.

Avantaje Panouri Solare SOLARO

Panourile solare sunt o metoda grozava de a obtine economii considerabile, o calitate a vietii sporita precum si indepedenta energetica.

Va prezentam in continuare o serie de avantaje ale panourilor solare SOLARO:

 

  • folositi energie gratuita, panourile functioneaza chiar si in perioadele inorate
  • panourile solare SOLARO sunt ergonomice si nu ocupa mult loc. Se instaleaza pe acoperisul casei si nu va incomodeaza cu nimic
  • eficienta este foarte sporita - mai mult de 90% din radiatia solara este transformata in energie
  • sunt semnificativ mai ieftine (link categorie panouri solare nepresurizate) decat orice alta metoda clasica de incalzire (boiler electric, centrala pe gaz/lemne)
  • amortizarea se realizeaza in maxim 2 ani dupa care produceti apa calda GRATUIT
  • nu necesita intretinere
  • sunt realizate din materiale de foarta buna calitate (inox, aluminiu)

Cel mai important rezultat in urma folosirii panourilor solare SOLARO pentru incalzire apei este cresterea calitatii vietii dumneavoastra. Nu va trebui sa va mai faceti griji niciodata de plata facturilor, de intretinerea sistemelor.
Ca orice produs, montajul panourile solare vine cu avantaje si dezavantaje la pachet, insa acestea reprezinta o solutie eficienta dpdv calitate/ pret pentru a va reduce cheltuielile lunare cu utilitatile.
Daca ai nevoie de mai multe informatii, poti oricand sa apelezi la unul dintre reprezentantii SOLARO.

Kit PROMO Panou solar 135L plus Controler TK-8A cadou 1 tub

Kit PROMO Panou solar 135L plus Controler TK-8A cadou 1 tub

PRP: 2.450 lei Acesta este prețul recomandat de producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos cu roșu. 1.630 lei Economisești: 34%

Furnizori

Vrei mai multe informaţii?