Livrare rapidă și sigură

Produse

Avantajele panourilor solare SOLARO

Avantajele panourilor solare SOLARO

Avantajele panourilor solare SOLARO

Avantajele panourilor solare SOLARO

Incalzirea apei necesita in general utilizarea unei cantitati mari de energie. Conform unor studii realizate in Romania in 2017 mai mult de 40% din consumul de energie se concentreaza pe incalzirea apei in casele dumneavoastra. Acelasi studiu releva faptul ca majoritatea locuintelor familiale din Romania folosesc boilere electrice pentru incalzirea apei.

Confortul dumneavoastra este foarte important pentru noi. Traim in secolul inovatiei si a vitezei. Este foarte important sa ne adaptam si sa profitam de energia gratuita din natura.

Panourile solare sunt o metoda grozava de a obtine economii considerabile, o calitate a vietii sporita precum si indepedenta energetica.

Va prezentam in continuare o serie de avantaje ale panourilor solare SOLARO:
- folositi energie gratuita, panourile functioneaza chiar si in perioadele inorate
- panourile solare SOLARO sunt ergonomice si nu ocupa mult loc. Se instaleaza pe acoperisul casei si nu va incomodeaza cu nimic
- eficienta este foarte sporita - mai mult de 90% din radiatia solara este transformata in energie
- sunt semnificativ mai ieftine (link categorie panouri solare nepresurizate) decat orice alta metoda clasica de incalzire (boiler electric, centrala pe gaz/lemne)
- amortizarea se realizeaza in maxim 2 ani dupa care produceti apa calda GRATUIT
- nu necesita intretinere
- sunt realizate din materiale de foarta buna calitate (inox, aluminiu)

Cel mai important rezultat in urma folosirii panourilor solare SOLARO pentru incalzire apei este cresterea calitatii vietii dumneavoastra. Nu va trebui sa va mai faceti griji niciodata de plata facturilor, de intretinerea sistemelor.

Furnizori

Vrei mai multe informaţii?