Livrare rapida cu verificare colet

Produse

Plata cu cardul in rate panouri solare

Plata cu cardul in rate panouri solare

Plata cu cardul in rate panouri solare

Stiai că poti plăti panourile solare Solaro cu cardul online: fie integral fie în rate

Plata online folosind cardul

Solaro îți pune la dispoziție o varietate de modalități de plată pentru comenzile de panouri solare si accesorii plasate online. Toate pentru ca tu să îți realizezi toate proiectele dorite simplu rapid si comod mod.

Poți plăti online panouri solare în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro fara CVV). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. După alegerea modalității de plată și finalizarea comenzii, vei fi redirecționat în pagina de plată Netopia Payments, unde, pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnătură (în funcție de card, pot lipsi) dar și titularul cardului (așa cum apare pe fața cardului).

card solaro panou solar


După efectuarea plății panoului solar vei primi pe adresa de email toate detaliile plății și precum și un email cu valoare de chitanță. Sunt acceptate și carduri emise în alte valute. Plata va avea loc în RON, în urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard și cursul valutar al băncii emitente a cardului tău. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Netopia Payments. Solaro.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

Plata online cu cardul de cumparaturi (fara dobanda)
Poți opta pentru achiziționarea produselor de pe site-ul solaro.ro și în rate, fără dobândă. Ai parte de până la 6 rate fără dobândă prin cardurile de credit:

  • Card Avantaj, Optimo Card (Credite Europe Bank) 
  • Star BT (Banca Transilvania)
  • Alpha Card (Alpha Bank)
  • Bonus Card (Garanti Bank)
  • BRD Finance
carduri panouri solare solaro
Procesul de plată online în rate este similar unei plăți obișnuite, excepție făcând un câmp suplimentar din pasul de finalizare tranzacție, în care ve ți alege numărul de rate în care dorești să achitați valoarea cumpărăturilor efectuate. Acest c âmp de alegere rate apare doar dupa ce a ți introdus toate datele cardului.
plata in rate panouri solare solaro

Panou solar apa calda inox 135L

Panou solar apa calda inox 135L

PRP: 2.250 lei Acesta este prețul recomandat de producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos cu roșu. 1.440 lei Economisești: 36%
panou solar presurizat 160 litri 18 tuburi

Panou solar presurizat 160L inox

PRP: 3.500 lei Acesta este prețul recomandat de producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos cu roșu. 2.440 lei Economisești: 31%

Furnizori

Vrei mai multe informaţii?