Livrare rapida cu verificare colet
Asigurarea "ECOhome Protect"

Oferită in parteneriat cu UNIQA, este special adaptată pentru proprietarii de panouri solare Solaro și oferă o protecție amplă împotriva unei game variate de riscuri. Fiecare panou solar va fi însoțit de un certificat de asigurare cu o valabilitate de 2 ani. Certificatul este oferit gratuit de către Solaro și este valabil doar pentru clienții persoane fizice care vor folosi produsul pentru uz casnic/domestic.

Ce riscuri sunt acoperite?

Daune
materiale
Protecție împotriva daunelor accidentale sau cauzate de fenomene meteorologice extreme.
Furtul
proprietății
Acoperire în cazul furtului prin efractie sau violenta a echipamentului solar.
Valabilitatea asigurării

Asigurarea "ECOhome Protect" este valabilă pentru o perioadă de 2 ani de la data achiziției.

Parteneriatul UNIQA și Solaro

Solaro a ales sa colaboreze cu UNIQA Asigurari, un lider recunoscut în industria asigurărilor, pentru a vă oferi asigurarea "ECOhome Protect". Acest parteneriat subliniază angajamentul nostru de a combina inovația în energie solară cu soluții de asigurare de top, asigurându-vă că sunteți protejat împotriva imprevizibilului. Solaro și UNIQA aduc împreună expertiza în tehnologie verde și asigurări pentru a vă oferi o experiență fără griji.

Premieră în Asigurarea Panourilor Solare

"ECOhome Protect" - o asigurare dedicată proprietarilor de panouri Solaro. Acest produs inovativ oferă clienților nu doar tehnologie avansată, dar și siguranța că investiția lor este protejată.

La Solaro, ne dedicăm să facem tehnologia solară accesibilă și sigură pentru toți, aducându-vă mai aproape de realizarea independenței energetice. Alegeți panourile solare Solaro impreună cuși asigurarea "ECOcohome Protect" de la @UNIQA Asigurari, pentru o viață sustenabilă și protejată.

Cerere
Despagubire
Pentru cereri de despăgubire vă rugăm să apelați numărul 0374.400.430 (apel cu tarif normal) sau să transmiteți un email la adresa: affinity.info@uniqa.ro care să conțină declarația evenimentului și factura Solaro (SEE S.R.L.)

Furnizori

Vrei mai multe informaţii?